infiniti-red-bull-racing-s-f1-drivers-for-2015-daniel-ricciardo-and-daniil-kvyat

Ah daar hebben we onze Rus weer!

Hahahahaha :), zo dat is er uit. Onze vriendelijke Rus Daniil Kvayt heeft weer van zich laten horen en wel op een bijzondere manier. Kyvat was er namelijk van overtuigd dat hij meer punten kon scoren dan Daniel Ricciardo dit seizoen. Snap je nu waarom ik lach?

Ik vind Daniel een hele goeie coureur en ik denk toch echter zeker dat hij bij de top hoort. Daarin tegen is Kvyat nog wat te speels, hij maakte tijdens de Grand Prix van Spanje ook al een fout door iemand in te halen terwijl er een safety car was. Hij moest achteraf de plek terug geven waardoor hij veel tijd verloor.

Kvyat zegt ook nog is dat de omstandigheden waarin hij bij Red Bull kwam veel slechter waren als dit dit jaar. De eerste helft van het seizoen in 2015 waren er veel tegen slagen, de tweede helft ging al veel beter. Hij gaf aan dat hij in 2015 Daniel matchte en soms zelfs meer punten scoorde en dat het dit jaar weer het zelfde zou zijn. Hij vind het bull shit dat er wordt gezegd dat de switch van Torro Rosso naar Red Bull Racing te snel kwam.

Kvyat scoorde het eerste podium dit seizoen in China maar raakte daar ook Vettel, vervolgens raakt hij Vettel in de Grand Prix van Rusland twee keer. Maar daarna begint hij wel met het verdedigen van de start van het seizoen.

Hij zegt:

  • Mijn resultaten waren meer dan goed.
  • Ik bracht het eerste podium van dit seizoen voor Red Bull Racing.
  • Onze pace werd beter en beter.
  • Ze kregen wat ze wilde van me.
  • Ik heb alles goed gedaan maar dan ook alles.

Comments

comments

Posted in Formule 1, Red Bull Racing and tagged , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *