Red-Bull-officially-confirm-TAG-Heuer-Renault-power-unit-for-2016-F1-450x270

Nieuwe Renault motor brengt Red Bull dichter bij Ferrari

De team baas van Red Bull Christian Horner heeft aangegeven dat ze met de nieuwe moter een stuk dichter bij Ferrari zullen komen. Na de overwinning van Max in de Grand Prix van Spanje gaat het team door naar Monte Carlo. En Monte Carlo is voor Red Bull altijd al gunstig geweest met de nu verbeterde motor in een van de RB12’s zou Red Bull nog dichter bij Ferrari moeten komen als anders.

Horner verwacht dat ze het gat naar Ferrari verder kunnen dichten door de komst van de nieuwe krachtbron. Afgelopen week hebben ze de nieuwe krachtbron getest in Barcelona en daar waren Red Bull en Renault heel tevreden over.  Horner geeft hun motor partner complimenten over de voortgang die ze geboekt hebben. Samen met wat Red Bull nog in de pijpleiding heeft zitten voor de RB12  zijn er genoeg redenen voor optimisme.

Horner verwacht zelfs dat ze op sommige circuits het gaat naar Mercedes iets verder kunnen dichten. In Barcelona zat Daniel Ricciardo al 0.65 seconden achter Lewis Hamilton, wat zo’n beetje het dichtste bij Mercedes is in de afgelopen 12 maanden.

Comments

comments

Posted in Formule 1, Red Bull Racing and tagged , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *