tagheuer

Nieuwe Renault motor gaat verrassen.

Estaban Ocon verwacht dat de nieuwe Renault motor vele gaat verrassen. De Franse fabrikant heeft flinke stappen gezet met de motor meldt Estaban.
De Fransman kwam tijdens de eerste testdag in actie met de nieuwe motor, Ocon reed 105 rondjes met de nieuwe motor waarmee de motor ook betrouwbaar leek te zijn.

Red bull Racing Coureur Daniel Ricciardo gaf na zijn testdag aan ook uiterst tevreden te zijn met de nieuwe motor. Ricciardo geeft zelfs aan dat de nieuwe motor een flinke stap is om bij Mercedes in de buurt te komen. Ricciardo hoopt dan ook dat de nieuwe motor geïntroduceerd wordt in Monaco.

Max Verstappen meldde vandaag ook al dat hij zeer tevreden is over de nieuwe motor. Renault verwacht dat de motor een halve seconden sneller is. Dit betekent dus dat ze nog verder bij Mercedes in de buurt kunnen komen.

Nu hoop ik toch zeker dat de nieuwe motor in Monaco wordt geïntroduceerd dit is een uitermate geschikt circuit voor de RB12 en net een beetje meer kracht kan voor een podium plaats zorgen!

maxverstappenbarcelonatest

 

Echter is het duidelijk dat er maar 2 motoren beschikbaar zullen zijn voor in Monaco! een motor voor het Red Bull Racing team en een voor het team van Renault. Dit betekent dus dat teambaas Christian Horner moet gaan kiezen we de nieuwe motor krijgt bij Red Bull. Na alle verwachting zal dit Riccardo worden, dit om uit de wereld te helpen dat Riccardo de 2de coureur is van het team.

 

Comments

comments

Posted in Formule 1, Max Verstappen, Red Bull Racing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *